Active Users:163 Time:10/12/2018 08:20:48 PM

Community MB is realy slow loading

Reported by: Milla

Type: Bug

Status: Works for me

Created: 07/03/2010 09:44:52 AM

And it's been like that for weeks for me. It's almost made me stop going there cause I get tired of waiting for it to load.
Might just be me, but I've tried everything I can think of to fix it, and it is just that part of RAFO that is slow. All the other MB are just fine.
It just loaded for me in 1.276s
And it's been like that for weeks for me. It's almost made me stop going there cause I get tired of waiting for it to load.
Might just be me, but I've tried everything I can think of to fix it, and it is just that part of RAFO that is slow. All the other MB are just fine.

Can you collect some data on what the bottom of the page says? I've not noticed any slowdown lately.

(As a comparison, this bug page loaded in 0.785s)
Aes Sedai knelt to this page in 15.151 seconds
Is what it said....
Same here. I actually had 18.409 seconds
And the Wot MB took around 10 seconds.

The others take 0.5-0.6 seconds.

I've gotten in the habit of ctrl-clicking all the new posts I want to see on the CMB, so I don't have to come back to the CMB and wait for it to load to get to the next post.
Wow... 20 seconds!
Looks like it is not just me...
I've seen it as fast as 14
But yeah, it's very annoying.
Wow. It's fine for me.
Which Browser do you use?
Firefox *NM*
And it's been like that for weeks for me. It's almost made me stop going there cause I get tired of waiting for it to load.
Might just be me, but I've tried everything I can think of to fix it, and it is just that part of RAFO that is slow. All the other MB are just fine.
Chrome *NM*
How many topics are you showing?
And it's been like that for weeks for me. It's almost made me stop going there cause I get tired of waiting for it to load.
Might just be me, but I've tried everything I can think of to fix it, and it is just that part of RAFO that is slow. All the other MB are just fine.


When it was on all topics this is what I got:

Dan Brown tied this page to an ancient conspiracy in 36.257 seconds.

When it wasn't, I got it in about 1 second.
Ahhh, that's it.
That's good to know, it was set to the last 4 months, but I wasn't looking at anything that old, so that's an easy fix.

It loads normally now, thanks!
Yes, that's it! *NM*
Re: Community MB is realy slow loading
And it's been like that for weeks for me. It's almost made me stop going there cause I get tired of waiting for it to load.
Might just be me, but I've tried everything I can think of to fix it, and it is just that part of RAFO that is slow. All the other MB are just fine.


Nice to know things are working!

Closing ticket.

Reply to Ticket